Taipeitrafik

Moppar, moppar, moppar i Taipeitrafiken. Men de fick nog inte svänga vänster i de stora korsningarna, tror vi? Istället, åka ”en gata moturs” och ställa sig en ruta framför den väntande trafiken, och sen köra rakt över i korsningen istället. Smart ide!
TW19TW20Ni tyckte att det lät krångligt att förstå, men vänta bara tills jag har förklarat igen… kanske?
Om man står ”klockan 9” i en fyrvägskorsning och vill svänga vänster till ”klockan 12”, så måste man åka höger till ”klockan 6” och ställa sig och vänta tills man kan köra rakt fram till ”klockan 12”. Smidig lösning i den täta trafiken!

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: