Snask

Hade nästan glömt hur kalla jeans utan långkallingar är vid minus 20! Inte läge för någon optimal stadsvandrartur, så jag tar nog min ena bok och jobbar mig igenom den här högen av kinasnask som jag köpte i mataffären bredvid hotellet, efter en luxuös middag på McD.

Jobbuppdraget förbryllande. Kineser som har tagit egna beslut är inte helt vanligt, de flesta verkar vilja ha en order. Men nu har en snubbe googlat hur man kan avhjälpa den här typen av fel som vi ska kika på, gjort justeringar, och raderat alla mätdata. Japp, problemet är löst, men hur undvika att det upprepas igen, om man inte utreder orsaken? Småsuck. Nu satsar jag på kinasnasket, tills imorgon!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Snask”

  1. maria says :

    mums själv äter jag sharon frukter och dricker bubbel vatten. Ingen 5:2 dag för dig idag eller ? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: