Julafton del 1

Äsch. Nu kommer jag inte kunna stila med att ha jobbat på julafton, bara A kan det. Imorse efter dusch och frukost, så kändes det som matförgiftningen inte riktigt lämnat kroppen. Tom och energilös, inte orimligt efter att knappt ha ätit sen i lördags och använt söndagen till att tömma ur kroppen, men ingen aptit och inget sug, men så rasade magen igen. Inte läge att chansa när man har en timme i bil till jobbet, så 2 magstoppartabletter och ner under täcket igen. Sov till klockan 10. Nu stabilare och piggare!

Men det har varit några kolleger som råkat ut för skumma saker senaste veckorna. En vuxen svensk kollega, och en annan svensk kollegas femåriga barn, drabbades av rotavirus och blev däckade. Ett sånt virus som man normalt ska ha hunnit bli immun mot efter 2 års ålder.
http://matförgiftning.se/rotavirus.html#.UrkSwPvpidU

Snart kommer A hem, och då tar Carlssons med sig Jansson och en flaska glögg till julknytis!
Och MarLans rödkålssallad får också följa med!

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Julafton del 1”

 1. carlssonkarlssonkarlsson says :

  Det låter inge vidare. Får du i dig vätska?
  Här i Skeå mår vi i alla fall mycket bra! Barnen ville lägga sig ovanligt tidigt, de har varit extra kramsjuka! Tomten lär komma med andra ord!!
  God jul på dig, älskade syster och fina Anders! Kramar från oss! Alla hälsar så gott!

  • carlssonkarlsson says :

   Pffft, det r ingen strre fara men nt r ju i obalans, s mycket kan man ju sga. Ingen aptit riktigt, men det kommer nog! Har iaf mumsat lite mat idag, skyndar lngsamt med att ta fr mycket. Nu kr jag lite sna magstoppare ocks, kanske fr tillbaka bakteriefloran lite med dem ocks. Hoppas tomten var frbi till er, hlsa M&G frutom din fina alldeles egna och nrmaste familj!

 2. Eva says :

  Hu, inget vidare trevligt sätt att tillbringa någon förmiddag på, oavsett om det är julafton eller ej. Hoppas magen lugnat sig så du orkar med julknytisen i alla fall.

  Julkramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: