Dan före dan

Det enda som är lite vanligt med den här julen… är att vi precis gjort en Jansson! Men istället för att lasta in den i bilen och rulla mot Eksjö, så jobbar vi imorgon julafton. Men faktiskt bara en halvdag, sen tar vi ledigt och åker hem till en svensk kollega och kör lite jul-knytis.

God Jul på er!

Bild lånad från Abba.se, såklart!

Etiketter:, , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

6 responses to “Dan före dan”

 1. Eva L says :

  God jul på er själva! Hoppas ni kan få lite julstämning i morgon trots allt.
  Kram!

  • carlssonkarlsson says :

   Jansson doftar tminstone likadant i Shanghai, imorgon fr vi se om den smakar likadant… Ansjovisen var Grebbestads rosa lilla burk, men potatisen vette fasen om det var en bra sort… Julkram! (PS: Inget ”medlidande” behvs egentligen till mig, jag r *inte *srskilt julig!)

 2. Åsa L Strandberg says :

  God jul på Er oxå!
  Massor av kramar från ett halvregnigt Vännfors

 3. Irene says :

  Ja och vi fick göra vår egen jansson!! Och julen får vi fira för oss själva bara Torgny o jag. Men på juldan kommer ivarjefall barn o barnbarn, men vi får klara oss utan Ankan och Monkan!! Saknar er! Ha det nu riktigt bra! Vi hörs! Varmaste kramar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: