0:7-dieten

Matförgiftad. Bara utgifter, inga inkomster, om man säger så. Tom, trött och lite darrig, nu är klockan halv tre på eftermiddagen och jag ligger fortfarande och småslumrar. Attans. Jäddra hämtmats-burrito… A också dålig, men inte lika illa. Dricka lite vatten bara, annars vill jag inte ha nåt mer ännu, inte heller stiga upp. Ynklig!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “0:7-dieten”

 1. Helen says :

  Ynklig! Nämen nej!! Urrrrk. Nu skulle lillasyster fått pyssla om dig. Kli på ryggen. Du skulle till och med få vinna i armbrytning….
  På tal om armbrytning, M talar gärna om för folk att jag är starkare!! Moahaha!
  Hoppas att ni kryar på er snabbt. Försök med lite te. Sen ris brukar man väl ge hundar som är ruttna i maggen. På så sätt bor ni ju i rätt land nu….
  Längtar efter dig/er! Kram på er!

  • carlssonkarlsson says :

   Bah, idag rcker det att blsa p mig s vlter jag, jddrar vilken krare! Har frskt mosa i mig en tallrik havregrynsgrt nu, gick inte s bra, men ngra tuggor iaf. Ris allts, men men men, hur, var ska jag hitta det hr??? Haha! Du kan hlsa den dr lilla M att hon fr passa sig, n s lnge (men kanske inte just idag d) r jag vl starkare n henne, s jag kan ”knvvel ihop na”! Retsticka!!! Kramar till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: