Offerlammet

Ännu en av svenne-gubbarna ska flytta hem nu på söndag. En av de braigaste. Tråkigt. Så därför försökte vi planera in en trevlig kväll och distrahera oss från detta!

Planen var xinjiang-mat, i teorin skulle det se ut såhär:
Joo1Och det på en äkta, eeeeh, somke-fri restaurang? Kanske smoke-free? Men vi hittade inget somke, så det var ju i alla fall inte falsk marknadsföring!
joo2Vi samlade ihop oss till 12 personer, och började med att mumsa gröna russin, salta mandlar, knaprig broccoli, goda svampar, kalla nudlar, rostad potatis, matig blomkål… tills det knackade på dörren till vårt rum på restaurangen, och lammet kom! Hm… alltså, det såg ju ännu mer makabert ut än i menyn, kanske inte helt aptitligt? Ungefär som julbordsgrisen.
y7Men kvällens två huvudattraktioner fick vi i alla fall med på samma bild!y5Tursamt nog ingick det en trancherare! Och det var riktigt gott. Dock alldeles för mycket för 12 personer, varav 1 vegetarian…
y6Sen lite efter-maten-dokumentation, och observera hur det börjar med bara ett litet litet diskret kines-poserande:
y1Men det var ju så smittsamt att det såklart inte gick att stoppa! Slut för idag, tack för idag!
y2

Etiketter:, , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Offerlammet”

  1. inte fan gör det det says :

    Jösses vilken måltid!!! Men det är verkligen kul är ni visar bilder- det är så roligt att se hur ni har det där på andra sidan jordklotet! Hoppas allt är bra så här i juletider!
    /anna

    • carlssonkarlsson says :

      Ja, just nu r det inte alltid alla bilder blir s bra, men ibland kanske de nd visar saker som man tycker r intressanta och annorlunda! Fortfarande saker som man hittar varje dag, idag gick en av stderskorna p jobbet och punkt-frbttrade heltckningsmattan med sax, snipp-snipp mot trdar, och paket-tejp, klibb-klibb mot saker som burrat ner sig i luddet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: