Läsförståelse fantasi empati

Hrm. Vi beställde ju lite kläder på textilmarknaden förra helgen, hämtade våra igår. Kompisen/kollegan som var med skulle hämta sina idag, men så ringde han och frågade hur man bäst åker tunnelbanan dit för hans chaufför hade fått åka till sjukhuset med magsår, han har haft problem förut också.
Ojsan oj, inte bra!
Imorgon skulle ju kompisen/kollegan åka med mig till jobbet, och hans chaffis skulle istället först hämta två hitresta svenskar på flygplatsen, och sen köra ut dem till oss på jobbet. Hm, lite meckigt tänkte jag om hans chaffis är sjuk, kanske får vi skicka vår chaffis att hämta på flyget för annars står ju kanske två svennar där och är förvirrade vid sitt första Kina-besök, så åker jag och kollegan till jobbet med andra bilar. Lösbart, och inte ovanligt att vi saxar lite mellan bilarna.

Så, jag skulle SMS:a denna plan till kollegan, såg då att han redan hade skickat ett till mig. Bara en mening:
Den h{r g ngen hade han sytt r{tt.
(Å, ä, ö funkar dåligt när man SMSar här.)
Åfanken, inte bra tänkte jag, spyr chaffisen rött ska han nog definitivt inte jobba imorgon. Så jag SMSade min plan.
Jag menade skr{ddaren, Den h{r g ngen hade han sytt r{tt.
Ja-haaaa… ridå!
Den hÄr gÅngen hade han sytt rÄtt.” skulle jag läst det tidigare SMSet, kollegans skjortor satt inte så bra så de skulle ju sys om/justeras lite…

Läsförståelse kombinerat med fantasi och empati… haha!!!

Etiketter:, , , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Läsförståelse fantasi empati”

  1. ghelgar says :

    Stackars Elvis 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: