Förkylt

Äsch. Klarat mig så länge, men nu trillade jag dit på en förkylning. Började med ont i halsen/öronen, flyttade sig till snorig näsa och seg tant. Men nu är arbetsveckan slut, om bara fredagstrafiken hade lättat så man var hemma snart, suck! Till första vägtullen nära jobbet var det 5 rader med fordon i bredd på 2 filer i färdriktningen, mest stinkande långtradare. Kreativa bilförare i motsatt riktning tog cykelbanan istället. Suck igen.

Trevlig helg!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: