Batman returns

En stackars liten fladdermus förirrade sig in på jobbet igår, tog en runda i kontorslandskapet innan den landade i en bakaxel som låg på golvet, var lite förskräckt och kissade på sig, innan vi hjälpte den ut genom fönstret och den kunde flapp-flapp-flappa iväg.
b1(Skvallra inte att… hrm… någon har fotat på jobbet, OK? Och jo, vi var såklart noga att inte röra vid den, utan hjälpte den som jag brukar hjälpa spindlar och andra småkryp att komma ut, en burk över den och en kartongskiva under. Det diskuterades andra lösningar på problemet, som var mer av typen ”den slutgiltiga lösningen”, men jag lyckades avstyra… puh!)

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Batman returns”

  1. Ingrid says :

    O, lilla fladdermusen så fin, tur att du var där och hjälpte den. Dagens goda gärning!!
    Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: