Buss på

Snart buss till jobbet-premiär! Imorgon åker A till en annan stad med bilen, två av de grannar jag annars kan snyltåka med är på annan tjänsteresa, den tredje skulle åka med den fjärde vid en ännu okänd tid och så vågade jag inte fråga mer, den femte och sjätte känner jag inte så väl att jag kan fråga med kort varsel, och den sjunde har samma problem som jag…
Men företaget har ju skyttelbussar som samlar upp folk här och var och kör ut till jobbet, den närmaste är typ 25 minuters promenad hemifrån, den får det bli. Spännande!

Etiketter:, , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: