Sönderbloggad

Ojsan oj, nu har jag bluddrat ut så många långa inlägg och pillat med massor av bilder så många kvällar att jag nästan tror att jag redan har skrivit nåt idag. Slut på ord, bokstäver.
Tappra ni har varit som orkat läsa!
Imorgon ska jag vara tillbaka med något från de saker som jag stör mig på just nu, jag lovar!
Lite motvikt till all skön grön nepalesisk natur…

PS; Vi köpte ”Blues Brothers” i DVD-butiken nu ikväll. Gammal favorit-nonsens-film, jisses vad bra den är, och musiken! Skön enkel filmning också, det känns att den är från 1980, på ett bra sätt!

Etiketter:

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

6 responses to “Sönderbloggad”

 1. Merete says :

  Du skriver så bra!! Jättekul att läsa!

  • carlssonkarlsson says :

   h, tack! Synd att internet inte var ”uppfunnet” nr du var ute p alla era reseventyr, men jag ser fram emot dina memoarer inbundna i franska skinnband och en diabilds-show, hihi! Den analoga tidens verktyg har nog bttre bestndighet mot ldrande n en oknd server ngonstans i vrlden…

 2. Helen says :

  Nä, syrran! Kan inte få nog! Pussåkram!

  • carlssonkarlsson says :

   Du om nn borde ju tnka dig fr, om jag reser mer s reser jag ju upp hela arvet till dig! Enda lsningen p detta r… att vi reser och bloggar tillsammans snart! Det fr vi ha i vra ml fr typ 2015 och framt! Yes!

 3. carlssonkarlssonkarlsson says :

  Men jösses, hur har jag kunnat missa ditt svar här då??? Skandal!
  Absolut att vi ska resa tillsammans, dubbelsäng på h-rummet med en ostkrokspåse mellan oss…. Pilli….bågar!! Fniss!
  Eller så gör vi så här, du kommer helt enkelt hit nu, helt enkelt alltså!! Fattar du??! Jag väntar…..

  • carlssonkarlsson says :

   Jag ser fram emot detta! Spela roll vart! Jag vill ha ostkrokar… eller trffa dig? Hm… det vore vl en utmrkt kombination!!! Kram s planerar vi i smyg s lnge! Fr just nu har jag inte tid att ka till dig, jag hade tnkt trna ett pass ur boken du skickade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: