Ipren-tanten

Fånigt nu i efterhand. Men inatt blev nacken vresigare och vresigare, och lite huvudvärk kvar. En del nattgoogling, hm, leta samband mellan hög höjd, huvudvärk och nackont, nä, inte så många kopplingar mellan alla tre ingredienserna, men en stel nacke kan man ju bli lite inbillningssjuk av, om man inte vet med sig att man varit i dragig miljö eller gjort något ”smart” lyft. Och jag ville inte maskera någon krasslighet med tabletter innan vi åker på vandringsresan till Nepal, så jag tog faktiskt förmiddagen till att prova hur det är att gå till doktorn som västerlänning i Kina. Som bonus, en riktig check av blodtrycket (så mycket bättre än i somras!!! nu bara 85 i undertryck!!! 5:2 regerar!!!).

Slutsatser: Inga konstigheter mer än att huvudvärken kom från höjden, och att nacken nog bara behövde lite ibuprofen. Jag hade ju i Lhasa bara tagit paracetamol, de två Voltarenen hemma räckte inte. Så bra då, då får jag väl vara Ipren-tanten i några dagar bara! Redan på väg åt rätt håll känns det som. Pinsamt nästan alltså, jag brukar inte vara hypokondrisk, men imorse kändes det inte normalt…

Etiketter:, , ,

Om carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: