Dålig karma

Äsch, det räckte inte riktigt med pilgrimsvandring i helgen, jag är lite trasig ändå. Precis på gränsen till nackspärr, som jag inte kan fatta varifrån det härstammar, det började smyga sig på andra dagen i Lhasa.
En voltaren imorse och en till nu ikväll, och så 2 drabbningar med min kinesiska massage-maskin. En sån där som jag längtat efter sen första gången jag såg typen på TV-shop för 20 år sen… jätteful och helt okänslig för brukarens smärta, den bara knådar på med sina 4 hårda roterande knölar. Kanske en mänsklig massage imorgon, om det inte lättar!

Tibetbilder kommer, har bara fastnat i förberedelser för Nepal just nu, så det är tänk och packlistor som gäller!

Etiketter:, ,

Om carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 svar till “Dålig karma”

  1. Helen säger :

    Dålig karma…. Hm, vem har inte det??!
    Din vikarie säger upp sig innan hon ens börjat…. Detta är skillnaden på dig och mig!! Storasyster = Stor hjärna. Lillasyster = Liten hjärna. Jag är dock starkare!! Haha!! Kan leva med detta!!
    I morgon är en ny dag, då kanske jag kan börja mitt jobb!! Pusspuss!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: