Bye bye

Ikväll ska jag ut med två andra tanter på jobbet och fira av den ena, som flyttar hem den sista i denna månad. Hon är i ”den sändning” av svennar till Kina som vi var med i, ”näst senaste gången” vi skulle åka, senaste gången det blev inställt och framflyttat ett helt år, alltså. Av alla framflyttningar/ändringar. Märklig känsla, att vi också kunde ”ha varit färdiga” nu? Hm.

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Bye bye”

  1. Mikael Bystedt says :

    Ni hao! Micke här från KinaUpplevelser, hittade denna sidan just idag, va kul att se att ni verkar ha haft stor nytta av vår websida. Ni verkar verkligen ha njutit av tiden i Kina, som man alltid gör 🙂

    • carlssonkarlsson says :

      Tjingtjong Micke, 13 mnader kvar i SHA! Er sajt r.jttebra, ibland blir jag lat och det r sknt att lsa p svenska… och kanske ett urval av aktiviteter som passar svensk smak bttre… rligt talat! Hihi/hrm… Trngsel och frglagd natur, njae… en del av ventyret absolut, men inte i lngden det bsta fr mig! Mycket kvar att se i Kina dock! Spnnande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: