Vadan detta

Imorse vaknade vi med 4 st vader smidiga som vedklabbar. Igår var ju inte dagen för ”Den långa marschen”, men väl ”Den branta vandringen”, inte så många kilometer men desto fler höjdmeter upp och ner. För oss som bor i en plat stad och nästan lider av austronaut-muskel-förslappning blev detta en chock för benen, haha!

2 dagar kvar här, så en dag butik och en dag vandring hade vi tänkt. Just nu är 25 och 26 december även helgdagar, så, hm, hur optimerar man detta bäst tro. Vi valde att gå på stan idag, så åker vi till ön Lamma och vandrar imorgon. På agendan: span efter ny laptop, för den nuvarande börjar bli lynnig och har mer än en gång varnat om att slutet är nära.

Med färjan över till Kowloon och köpcentrat Harbour City. Färjebiljetten kostar 2:80 Hongkongdollar, drygt 2 kr. Gamla välhållna färjor som går skytteltrafik, hur bra som helst. Men sen, pust. Vi hann inte mer än kliva av innan det blev som på köpgatan eller marknaderna i Shanghai, Hello lady, Hello Mister, wanna buy? Suck. Och här enormt mycket folk, som strosar, poserar, fotar, ÄR I VÄGEN NÄR MAN BARA VILL HITTA BUTIKER SOM SÄLJER HEMELEKTRONIK, ELLER EN KOPP FIKA! Haha…

Nu har vi marknadsundersökt lite iaf, inte handlat något ännu. HK är inte som förr ett billighetsparadis på elektronik, men definitivt prisvärt. Fortsättning följer.

Etiketter:,

Om carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: