Den som bäddar…

…får man ligga med, sa alltid en kollega på det insomnade bilföretaget i Trollhättan. Hm. Om inte annat, sova på egen madrass nu, efter 3 kvällar i rad på IKEA! Trötta och lessa just nu, suck. Men idag fick vi iaf ut madrassen. Sen höll vi inte på att komma ut ur IKEA:s P-hus, man måste tydligen visa upp kvittot att man handlat för minst 100 pengar på vardagarna, och 600 pengar på helgerna, för att få gratisparkeringen. Men jaha, nä, vårt kvitto, det som ju blev ca 75 cm långt, var ju från i tisdags, så "nähäpp" sa kvinnan i utfartskontrollen. Menåååååååå. Förklara det på kinesiska då, att vi precis bara varit inne och hämtat ut 16 kg madrass-åbäke som vi BETALADE FÖR i tisdags… Chaffisen löste det dock. Pust. Såna saker som man kan bli galen på, när det blir för många såna som adderas upp på en och samma dag, eller vecka…
Sen vill jag inte se den reklam jag såg i hissen när jag och madrassen skulle åka ner till A och chaffisen i P-garaget, med början idag är det 15% rea på… SULTAN madrasser! Jaaaa, vad bra att vi KÖPTE OCH BETALADE den i tisdags, och HÄMTADE den just idag när rean börjar!!!

Tror helt enkelt att vi efter 5,5 vecka prickade första dippen i humör och inspiration. Samtidigt. Obra. Men nu kör vi en dag till, sen får vi samla oss under helgen. Packa upp resväskorna, tvätta, laga egen mat, börja fundera på hur vi ska inreda. Och komma ut i, eh, friska luften. Allt är ju relativt, men det är åtminstone rätt lagom temp på dagar och kvällar ännu, nästan skönt med lite naturlig svalka. Inomhus kan man fortfarande få sur-svett-attacker, som nu på kvällen när jag gick bort till mataffären där det är ca 25-30 grader varmt inne (rekommenderar inte diskarna med färskt öppet liggande kött, lukten är … jobbig, när det är så varmt). Svettas på klart oväntade och otrevliga ställen på kroppen, kan jag säga! Nåväl, shoppade nu det sista inför morgondagens fredagsfika, som är mitt arrangemang denna veckan. Menyn: IKEA:s blåbärs-cheescake, IKEA:s fusk-Ballerina-kex, fruktjuice och clementiner. Heja Sverige och lite frukt, alltså. Återkommer med resultatet!

Taggar:, , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: