Internetsanering

Lite av nackdelen med vårt nuvarande internetabonnemang… Surfmängden tog slut i torsdags kväll, fredag kväll skulle vi ut på stan, söndag/månadsskifte fylls det på nytt… Så idag fär vi träna på att inte bara vara trådlösa, utan också ouppkopplade! Eller köpa 1 GB till, om det veeerkligen krisar! Nej, radio, TV, analoga sysselsättningar, det ska väl funka!

(Förutom att internet är slut, har laptopen helt fått en knäpp inklusive tappat nätverkskortet på nåt vis, surfplattan är trög och ojämn i funktionen, och min smartphone låser sig ofta så enda lösningen är norsk reset/plocka ur batteriet och starta om. Elektroniksammanbrott!)

 

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: