Äntligen måndag snart

A har skrapat och målat plåttak/balkonggolv över ytterdörren, plockat ner räcke och börjat byta ribbor. Som motivation har vi beställt en kap- och gersåg med bord, då blir det åka av ska ni se! Lagat ordentlig mat hela helgen, inklusive matlådor att frysa in, och som grande finale, MarLan tankeläste och kom med 4,5 kg fina gula plommon som just blivit söndagskvällssyltade efter en racertur till IKEA för att köpa syltburkar, inget lager av burkar hemma som nysvenskar, och mindre än halva priset per burk jämfört med ICA. Nu ska vi spana om det är vi eller månen som blir förmörkade först, lite trötta sjunker vi ner i soffan kl 21:15 efter en massa kladdig disk…

image

image

image

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: