Målgång containern

Jag har saknat 2 plagg från SH, som jag varit ganska säker på att jag hade med mig dit, men aldrig använde. Har liksom kunnat se för mitt inre hur jag sett dem i lådan med träningskläder, en cykelbyxa med hög överdel (haha, min fartdräkt för snabbcykling kanske) plus ett par löptights i svart och orange som jag köpt på rea i Innsbruck. Heeeelt omöjliga att hitta, vi har ju packat upp alla kläder, både de som varit i Kina och de som var kvar här. Hade nästan tänkt kolla med de som bor i SH-lgh nu, eller städerskan vi hade, men… nej, vi vet ju att vi tittade igenom vartenda skåp, varenda låda innan vi lämnade nycklarna. Skumt! Kan ha försvunnit vid upp-packningen dagen när flyttlasset kom? Då gick det ju delvis ganska fort, för att bli av med kartonger och emballage, men nej… inte kan väl… äsch, skrutt, har varit snubblande nära att köpa nya cykelbrallor till min ömtåliga rumpa, men inte riktigt tappat hoppet att hitta dem…

Idag! En resväska som vi hade med oss dit, men aldrig har använt, i den hade den kinesiska flyttfirman passat på att fylla på med lite underställ och träningskläder för att den inte skulle åka tom, såklart! Yes! Min fartdräkt! Nu blir det åka av på racercykeln!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Målgång containern”

  1. Helen says :

    För snabba och riviga starter?!!💨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: