Samnordiskt

Så många bra TV-program det är på SVT, som inte är svenska! Flera mysiga finska serier, resor (Ishavet, Kanada, ta svenskar till Finland) eller hem och trädgård, Lars Monsens frilufts-serie när han släpps ner på olika platser i Norden och ska orientera sig, den danska bonden och diverse matprogram, … kul! Och skönt med nya ansikten som inte är uttjatade ännu!
Och, för att kunna titta på TV, så tittar vi på TV… att köpa en ny apparat alltså, idag NetOnNet, Elgiganten och MediaMarkt. Kanske 55 tum? Smart TV? Det vi dock har sett genom att jämföra i butik, är nog att man vill ha 100 Hz uppdateringsfrekvens i alla fall, 50 såg hackigt ut i jämförelse på den typens apparater. Jaja. Vi skyndar långsamt! Halva syftet är TV till övervåningen, den gamla får flytta upp kanske. Det ryktas om att kolla DVD-serien ”En värld i krig”, 12delar, som gonattsaga. (Jag vet redan hur andra världskriget slutade, men ska inte spoliera A:s filmtittande, haha!)

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: