Mera besök

Mysigt med mer besök! Nu InCa och EvWa. InCa har skaffat en cykel för skogen som han har med sig, så i väntan på flyttlasset med våra fincyklar, fick jag imorse leta fram en av de gamla cyklarna. Och börja med ett byta slang, ventilen revs loss från slangen när jag pumpade. Men tursamt nog var A uppe och ville kolla våra förberedelser för morgonrundan, för det däcket är nästan omöjligt att kränga tillbaka på fälgen… grr! Krävdes en rutinerad däcksbytare med den rätta knycken. Sen prickade vi precis att hinna klart rundan innan regnet, just när vi kom hem och skulle spola av geggan från cyklarna ville någon ovan där hjälpa till att blöta ner oss… perfekt!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: