Night-MERS

Med ojämna mellanrum tänker jag ju att jag ska lära mig att springa, och tycka att det är roligt. Så under dessa perioder följer jag ett nybörjarprogram för att komma igång, och belasta kroppen lagom så den inte kraschar av chocken. Så, igår var det ett pass på schemat, hm, har ju insett att det går väldigt mycket bättre eftermiddag/kväll än morgon, så när möjligheten finns – eftermiddag/kväll. Men… nu var det ju +31 på min väderapp, och ”real feel” +40 pga luftfuktigheten. Jag gjorde mina 5 km, kändes hyfsat OK, men eftersvettningen… hu. Högröd resten av kvällen. Sen på natten, vaknade i svettanfall och nästan lite frossa, och skallebang trots att jag försökte dricka tillbaka. Dock hade vi varit ute på långpromenad tidigare också, så kanske lite extra urlakad. På småtimmarna i svettattackerna kom även knäppa drömmar, att jag hade smittats av nåt av en tjej på tunnelbanan i lördags, hon satt och var halvt däckad och ulkade i en plastpåse… urk! Så mina drömmar var att jag var smittad av MERS, som man ser om på nyheterna här hela tiden…
http://www.folkhalsomyndigheten.se/amnesomraden/beredskap/utbrott/mers-cov/
Men nu känner jag mig bara lite bakis liksom. Slutsimulerat! Mer vätska, resorb och en bamyl till.

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Night-MERS”

  1. Yvve says :

    Klockren rubrik! Ta copyright på den innan Aftonbladet tjuvar den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: