Frånsprungen

Jag kände ju på mig att jag inte gillar löpband. Tankarna på annat håll, vips fortsatte jag utan egen vilja i mitt makliga joggingtempo10 km/h hastighet bakåt i tangentens riktning, då är det rätt snabbt däremot, kan jag meddela.
Så pinsamt, upp igen snabbt och spela oberörd, men från 0 till 10 km/h var jag inte tillräckligt accelerationssnabb.
Svipp, en resa till i samma riktning, satan, såklart måste man ju stänga ner och starta upp igen, vaffaaaan… men men. Dessa knän har sett skrubbsår förut, inte värre än så. Självkänslan däremot ganska stukad. Haha! Klant.

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Frånsprungen”

  1. Helen says :

    Oh no, snyrran! Hoppla hoppla! Fniss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: