Svårt

Ibland är det svårt att tycka om den här kulturen, eller att förstå den.
Igår morse på väg till jobbet, åkte vi förbi en olycka. Fyrvägskorsning med 2 separata filer åt varje håll, trafikljus och övergångsställen för gående.
Efter omständigheterna inte värsta tänkbara slut, men på övergångsstället låg en moppe under vänster framhjul på en liten lastbil, som såg ut att ha svängt vänster i korsningen, medan moppen troligen bara åkt rakt över. En ganska stor pöl blod på marken. Den vi gissar var lastbilsföraren går omkring och pratar i sin mobil. En polisman går runt sin bil och pratar i sin mobil. Tjejen som körde moppen sitter på gatan med en trasa mot huvudet, och pratar i sin mobil. Den skadade får alltså själv försöka ordna upp sin situation? Ingen tog hand om henne. Inte vi heller, vi bara åkte förbi. Vad ska man göra? Polisen var ju där, men kommer det en ambulans och någon hjälper den skadade?
Svårt att förstå sig på en del saker här.

Etiketter:

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: