Den inbillade sjuke

Efter nästan 8 veckor med diverse host, krax och snörvel, bokade jag en tid för undersökning. Typiskt nog kände jag mig ju såklart bättre just samma dag, men… Nej, nu får det räcka, behöver nog en dos antibiotika och bli av med bacillerna. Andra veckan på semestern, på Nya Zeeland, var jag bättre. Nån skit i luften här kanske, eller torrare på vintern. Hursom! Fick med mig typ halva apoteket i en påse, och en nässpray, för att kompensera torr luft.

image

Men… vad står det på den?
Psykologiskt saltvatten, hmmm… nej, tur, det gjorde det inte!

image

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: