Lessons Learned

Där jag jobbar pratar vi mycket om ”Lessons Learned”, man ska alltid försöka summera erfarenheter, vad gick bra, vad gick dåligt, hur göra nästa gång.

Jag har ju ett nytt jobb som väntar på mig hemma i Gbg, men har ju inte börjat, är tjänstledig fram till efter hemflytten i sommar och en inledande semester. Men… häromdagen fick jag besked om löneförhöjning! Utan att jag har börjat, utan att jag har gjort ett smack… och höjningen är dessutom ganska normalbra tycker jag, vad jag vill minnas med svenska mått, i denna industri.
Vad ska jag lära mig av detta?

Ju mindre jag gör på jobbet, desto bättre? Ju mer jag försöker, desto värre?

Hmmmm…

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: