Ullrika

Om jag skulle byta namn skulle jag byta till Ullrika, med två L, haha!
Att åka till Nya Zeeland var lite farligt för en ull-älskare… jag har nog gjort av med några årsproduktioner ull från ett merinofår totalt! Jag har ju (host host) rätt många ullplagg sen innan, från närmast det egna skinnet och sen lager efter lager utåt, nu har jag kommit till det yttersta lagret med mina nya inköp. En ullfodrad väst och en ullfodrad skaljacka, och 2 st fintröjor att både mysa i och ha på jobbet, inte lika ”frilufsiga” som alla andra jag har. Märket Icebreaker, fulla sortimentet att välja från, fler färger än vad som brukar finnas i Sverige också! Mums!
Ice_1Ice_2Ice_3Ice_4
Det tog en bra stund av velande i butikerna i Queenstown att välja rätt storlek, M eller L (A gav till slut upp och gick och satte sig i solskenet i en park utanför, haha), jag vill gärna gå på den större, men när man kollar storlekstabeller och hur de har tänkt sig att plaggen ska sitta, så fick jag till slut inse att jag på Nya Zeeland är en M! (I Kina räcker ju knappt en XL till…)

Taggar:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

6 responses to “Ullrika”

 1. Maria says :

  Hihi
  Åker 1h tidigare ön jag behöver för att hinna med en garnaffär på vägen – samma bacill?

 2. EvWa says :

  Vicket eldorado du måste hamnat i!
  Så fina.
  Fanns det många garnaffärer??

  • carlssonkarlsson says :

   Alltså här skäms jag, med tanke på dig, syrran och vännen MarLan som skulle ha gått ner i spagat… klart att det fanns garnaffärer, men jag är helt usel på garn, hur mycket man behöver för att kunna göra nåt vettigt etc. Så, inte ett endaste nystan följde med hem! Bara industritillverkade slutprodukter… förlåt!

 3. carlssonkarlssonkarlsson says :

  Haha! Förstår din känsla, enda skillnaden är just att jag inte går igång på ull!! Men det finns ju annat!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: