Akrobatiskt

Jag avskydde verkligen cirkus på TV när jag var liten. Det var dessutom ofta cirkus på TV, men nej, jag avskydde det! Akrobatikshow, pfft, kan det vara nåt? Skeptisk.
Fel fel fel fel feeeel! Precis hur bra som helst! Så bra så att jag knappt kan njuta utan mest sitter med dåligt samvete för er jag skulle önska var där, men jag inte kan dela med mig till, konstig och jobbig känsla…
Shanghai Circus World, en daglig föreställning, i en speciell arenabyggnad. Missa inte! Hur perfa som helst så finns det till och med ett stopp på tunnelbanan precis där, enormt smidigt!
Era_0Era_2Era_3
En busslast fnittriga tanter från typ ett kinesiskt Skövde, på besök i på Göteborgsoperan, ungefär? 😉 Fast troligen från nån närliggande okänd småstad på bara 6 miljoner invånare… Både jag och AnnBe fick nya kompisar!
Era_4Era_5Era_6
Arenan, byggd enbart för denna show.
Era_7
AnnBe och AnCa, MoCa och AndBe. Spänd förväntan!
Era_8Era_9
Hm. Instruktioner?Era_11Era_12Era_13Era_14
Meh. Detta med tillägget att en person gick runt i publiken med en skylt där det verkligen uttryckligen stod fotoförbud också… jag lyder. Det gjorde ju inte alla i publiken om man säger så… Nåväl, var och en efter eget samvete. Hitta bilder här istället:
http://www.era-shanghai.com/era/en/spotlight/
http://www.era-shanghai.com/era/en/photos/
Många nummer riktigt jobbiga att titta på, man sitter och hisnar och känner att ”det går ju inte” följt av ”oj, det gick”!
Mina favoriter var en radda tjejer på cyklar som gjorde helt otroliga balanskonster, hoppa-genom-ringar-killar, och såklart, som vilket svenskt kringresande tivoli som helst, motorcyklar i korg…

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Akrobatiskt”

  1. Helen says :

    Varför har inte du en kompismössa på dig?!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: