Rutiner

Är ju varken någon expert på, eller särskilt intresserad av, att planera för mycket. Men kanske just därför, en del rutiner är rätt sköna, och kan vara nåt att se fram emot i sin enkelhet. Helgmorgon, sova tills man vaknar av sig själv, äta frukost när man hunnit bli lite sugen. Nu är vår helgfrukost bland annat en kopp te i de stora fina fågelmuggarna, som jag fick av en kollega. Kanske det närmaste man kommer partille-frukost, när man kan kolla på fåglarna i trädet utanför köksfönstret!

image

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: