Foto-genialiskt

En rätt snabbtänkt kinesisk kollega, som ofta får som hon vill… som ska åka till Sverige på ett tremånaders-utbyte snart, och börjar preparera för det, på alla möjliga sätt, inte minst det personliga äventyr det är att byta land! Så, en riktigt fin norrlandsturné är planerad kring jul/nyår när ju jobbet ändå typ har stängt. Och då, möjligheten till norrsken, och att kunna fota det. Hmm hmm, planera. Stativ, jo, det borde ju gå att låna av någon svensk kollega, istället för att släpa med sig från Shanghai, absolut. (GjeHe, om du läser detta… notch notch, know what I mean? Beware, or prepare!) Men, bra objektiv, där är det ju lite svårare, inget som kollegan har just nu vore optimalt för nattfoto. Så, hon frågade en extremt fotointresserad/semiprofessionell vän, om inte det gick att långtids-låna något objektiv från honom?
– Nej, vet du vad, att fråga en fotograf om att låna hans objektiv, det var lika fel som att fråga om att låna någons fru…
– Men, jag är ju tjej, kan inte jag och din fru bara få vara väninnor?

Objektiv utlånat. Case closed!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

5 responses to “Foto-genialiskt”

  1. ghelgar says :

    Jo den flickan brukar få som hon vill…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: