Scarpa Zen

Den bästa sko jag haft! Scarpa Zen, tror jag köpte dem 2008 i Mayerhofen, och förutom till jobbet och till vardags hemma i Sverige massor av dagar så har de gått långt både i Shanghai, Nepal och nu i Indonesien. Fodret inuti är helt, annars brukar ju mina hälar gnaga hål alltför snabbt. Sulan har såklart slitits, men det är en hel del kvar.
Och bäst av allt, EvWa och InCa som förstår sig på mig och vet vad som är ett perfekt komprimerat Stockholmsbesök för mig… tog mig på favoritrundan i somras: Playground/Friluftsland, Alewalds, Naturkompaniet och Addnature. Playground hade ett fyndhörnepar, precis i min storlek, halva priset! Och ett par nya var precis vad som stod på min ”leta hemma i Sverige-lista”!
Sko_1Sko_2Sko_3Sko_4

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Scarpa Zen”

  1. carlssonkarlssonkarlsson says :

    Och precis som med klockor; man kan alltid ha ett par skor till!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: