Bula

Inte bara en liten kulturkrock, jag tror nästan jag rentutav fick en bula i pannan när jag gick in i den kinesiska muren idag. Lyckades nog perfekt, frågade chefen en grej inför mina kolleger, som alla svarade med nervösa gapskratt och att titta bort. Suck. Chefen verkade inte bli arg, men mkt förbryllad av frågan. Måste ta reda på imorgon hur fel det blev, och om jag bör göra något. Hm.

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

6 responses to “Bula”

  1. Fredrik says :

    Hmm…. Väldigt nyfiken…

  2. PeacerichT says :

    Tur det hände i/i närheten av Shanghai då, och inte i Vegas! :p 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: