Flygplatsmysteriet

Alltså, hur funkar det med butikerna på en flygplats, efter incheckningen och säkerhetskontrollen. Om jag köper en fullstor resväska där, vilket ju alltid säljs, hur får man med den på flyget? Jag har ju redan försatt min chans att checka in? Bagagehyllan i kabinen är för liten? Hm. Öppna lastutrymmet igen? Adresslapp? Som sagt, ett mysterium för mig.

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

3 responses to “Flygplatsmysteriet”

 1. Emma says :

  Snälla, du kan väl prova!!! Får du inte med den så kan du ju ev lämna den obevakad ett ögonblick…

 2. Emma says :

  Skojade bara! Lämna den INTE obevakad. Är bara Frasse som kan rädda dig i ett sånt läge!

  • carlssonkarlsson says :

   Hahaha, nä, flygplatser har liksom ingen humor… och mycket verkar precis som om det är första gången det händer, rutiner och processer finns inte för det man tror är vanligast? ”Få se nu, planet är försenat/gaten är ändrad, unnnndrar vad alla i den här kön vill fråga oss nu?” ”Om vi nu skulle låta folk som sitter längre bak i planet gå på först, hmmmm, jag vet inte, en skylt med enkla instruktioner som radnummer, hmmm igen, isåfall kanske skylten kunde ha stor text, kanske om vi gör en, låta den sitta mer än 75 cm över golvet så att den syns?” ”Bagaget ja, just det, det behöver ju folk kanske med sig. Det har blivit stopp i hanteringen, men det förstår nog folk när det inte kommer några väskor. Att det är stopp och att just deras väska nog kommer snart.” Flygledarnas organisationsförmåga smittar inte över resten av flygplatsen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: