Biltvätt

Ett typiskt sätt att hålla vissa delar av lastbilar rena är ”rens-remsor”, eller vad man nu ska kalla det. Hänger ofta remsor av textil eller typ däcksslang runt hjulen på lastbilar, viftar liksom bort det värsta i fartvinden när hjulen roterar. Från hjulen bara då, resten är ju ofta skitigt och rostigt, ofta hopdraget med ståltråd. En betongbil som tagit ”rens-remsorna” till en ny nivå, nästan lite snajsigt färgkoordinerade remsor!
Betongbilputs

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: