Inköpsresa

Omvänt de flesta, som brukar handla i Kina och bära hem till Sverige! Jag handlar ikapp nästan 2 års inköp på 2 veckor. Lite hemskt, men uj vad det är kul att gå och titta på kläder och skor, och veta att det går att hitta i rätt storlek! Vad den nu är, huvudsaken att plaggen passar, men allt från storlek Small via Medium till Large beroende på plagg. I Kina kan jag ha tur om X-Large passar, typ som en svensk dam Medium på sin höjd. Pfft.

image

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: