Smakfullt

Oj så bra man kan ha det, och oj så många bra människor vi känner! Städade av mitt skrivbord på gamla jobbet, hade en stund med en av mina fina fd jobbarkompisar, som nu får byggas om till ”bara” kompis. Sen till nya stället ännu utan eget skrivbord, men moahaha, då snodde jag en gammal kompis bord medan han intet ont anandes har semester… sen en hög blandade hej och kramar, toppat med… en annan numer också ”bara” kompis, som pysslade om oss med en guidad tur i hans kroniska tiptop-renoveringsprojekt a.k.a. hemmet, ett span på en ny entusiastsamling gamla mekaniska kameror, och genialiskt god mat! Prickade exakt smakmässigt, rena enkla råvaror, fantastiskt bra. Lite midsommarsfirandelikt huttrande att sitta ute och äta, men… bara att sitta ute och äta, mitt i ett lugnt villaområde med skog och berg runtomkring, aaaah!
Tack alla måndagsmänniskor som vi träffat idag! Heja Sverige!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: