Hemkomst äntligen

Flyget hem från Chengdu skulle ha gått kl 19, landat 2150. Men pga ATC, Air Traffic Congestion, så var vi lite diffust försenade, avgång flyttad till 2045 vilket i själva verket blev typ 21, och sen toppade vi.det med.att cirkla runt Shanghai ett tag innan vi fick landa. Kl 00, men innan alla hade tråcklat ut sig och sina handbagage, fruktlådor och andra delikatesser var klockan en kvart senare, och såklart känns det som vanligt som man landat vid gaten allra längst bort på en i övrigt tom flpl… Tur då att Shanghais bästa chaffis haft koll på alla.förseningar, och står och väntar för hemkörning. Och det fanns mer än en kollega som skulle till samma hotell, inte riktigt i min färdriktning, så de kunde samåka och mitt samvete fick det lite lättare…

Vad kunde då vara ännu segare? Jo, typ kollegan som skulle ha flugit samma sträcka kl 21 ordinarie avgång, men också möttes av opreciserat försenat ATC, försökte boka om.till vår flight, men nekades… Bara att vända och ta en en natt till i Chengdu, och leta ett morgonflyg istället. Segt! Särskilt för såna som denna person som reser mycket inrikes här, råkar ut för detta oftare än tålamodet riktigt räcker för… Urk!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Hemkomst äntligen”

  1. Irene says :

    Jobbigt värre!!
    Men nu funderar jag lite över er hemresa! När planerar ni Eksjö-besök? Bara så vi vet!

  2. Irene says :

    Vi är inte hemma i helgen ”släktfest” med mina syskon o syskonbarn! Söndag em är vi nog hemma efter 15.00!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: