HK

Inte den buss vi hade planerat att hitta, från Shenzhen till Hong Kong, men tillräckligt bra! Varmt, fuktigt, puh. Checkade in på hotellet, powernap, en friluftsbutik från förra gången vi var här, köpa solkräm, sen en färja ut till ön Lamma. Kort vandring på en dryg timme, vänta på färjan tillbaka medan solen gick ner, sen en egyptisk mezerestaurang nära hotellet. Hur gott som helst… Sen en dusch, vi har svettats rejält idag, strålande sol och 33 grader i skuggan. Imorgon nya vandringsplaner!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: