Kattar bäst

… som kattar sist? Här kommer senaste delen i katthärvan.
Såklart hade Mamma Katt glömt eller valt bort en liten katt, eller den hade smitit på egen hand. Några som slängde skräp i återvinningen hittade en liten ensam jamare under en container och ingen vuxen katt i sikte, på eftermiddagen.
En kollega tog med den lilla in till kontoret, kanske inte helt optimalt och enligt regelboken. Inte för att det verkar finnas så många allergiska kineser (”survival of the fittest”, som Darwin sa), men, nej, man borde nog inte ta in djur på kontoret förstås. Förutom fladdermusen som hade förirrat sig tidigare, men den var nog skyldig själv.
https://carlssonkarlsson.com/2013/11/21/batman-returns
För att göra katthärvan komplett så blev katt-medtagarkollegan påpassligt anmäld till personalavdelningen för ”har djur på kontoret” av en annan mindre populär kollega, i sann klassisk kinesisk angivarstil… 2 gånger på en timme. Jajisses.
Här är den lilla:
Jobbkatt

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: