Klick

Sååå bra! Min lilla kompaktkamera som plötsligt inte ville dra in objektivet längre är tillbaka i matchen! Verkade vara ett standardfel som händer emellanåt på denna typen av kameror, hade jag lyckats googla mig till. Och jag provade att själv följa en renoveringsinstruktion som brukade funka för typ 7 av 10 fall av detta problem, men inte, plockade till slut ner ytterpanelerna och försökte blåsa rent från eventuellt skräp och damm, men inte. Den har ju iofs fått slita en del sen jag köpte den strax innan vi flyttade hit, om den bara räknar upp bildnumren och inget är nollställt är det över 4300 bilder tagna, ser jag nu.
Så idag tog jag och den en cykeltur till en elektronikmarknad, sen stannade den där i 2 timmar medan jag skrotade runt i en massa tråkiga butiker, 230 kronor oprutat och nu mår den fint!
(Tur det, för jag hade börjat kolla på nya kameror och hittat en väldigt dyr som jag blev sugen på… puh! Slipper den investeringen några modelluppdateringar till, innan det blir dags…)
CanonS100

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: