Utkanten av stan

Hm, vår vän den världsambulerande krockberäkningsexperten är i SH och ska hålla kurs en vecka. Ska se om vi kan ses, så jag letade upp hans hotell, kanske skulle han landa idag, kanske imorgon. Men det var verkligen inte på stadens mest fashionabla adress, snarare mitt inne i Kina… Ett hotell som luktar inrökt, allt är solkigt och lite sunkigt, hm… Det kryllade ju inte direkt av andra västerlänningar härikring heller, jag har blivit ordentligt besiktigad under promenaden från tunnelbanan till hotellet. Nu ska jag fråga efter farbrorn i receptionen!
Pud_1Pud_2Pud_1 Pud_3

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: