Tomlåda

Har haft lagom på jobbet nu några dagar, har gnetat med några riktiga grejor förstås men också hunnit städa min mailbox. Inga mail, varken i in- eller utboxen, allt besvarat, arkiverat, raderat. Sååå najs! Snacka om rejäl, och iofs, bara lagom eftersökt, förstås…
Sista kvarten på jobbet satt jag bara och oroade mig för att någon skulle sabba min perfekta värld, genom att maila mig… Så jag stängde laptopen 10 minuter innan officiell sluttid och gick ut till bussen, för idag drog A och bilen åt ett annat håll, på med hörlurar, mysmusik och slutet av min bok. Aaah!
Nu blir det intressant att se imorgon vem som blev den första att sabba min perfekta mailbox!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

6 responses to “Tomlåda”

 1. Emma says :

  Vad sugen jag blir på att mejlbomba dig! Eller iallafall smyga in ett litet lite mejl…. Men så låter jag nog dig ändå få ha det lite så där härligt!!!
  Stor kram

 2. Kicki says :

  Tyckte väl att du hade haft lite mkt tid över… 🙂 Vad vinner man om man var först? Kram

  • carlssonkarlsson says :

   Ja, vi får sen vem sabotören är om 1,5 timme… jag läser oftast inte mail förrän jag är på kontoret! Hm, men det beror nog lite på innehållet, om det är ett bra eller jobbigt mail?

 3. Eva says :

  Äsch, skulle ju så klart passat på att maila dig direkt jag såg att du loggade ut. Men det är så dags att tänka på det nu… *suck*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: