Det går lika bra med selleri

För memoarerna: har varit på en ”Ladies Night” med ”Free flow champagne” med en massa trevliga tanter från jobbet. Jag är inte säker på att det kommer att någonsin erkännas mer än vid detta tillfälle, att jag har varit på en ”Ladies Night”… men ändå.
Mest minnesvärda replik, i taxin hem:
– Men AnJo, luktar det inte selleri?

Eeeh, jo. Se pilen. Taxin hade hela hatthyllan full av färska grönsaker…
Inte konstigare än att jag, jag, går på en ”Ladies Night” med ”Free flow champagne”. Ungefär så.
(Kan iofs kvala in i samma konstighetsliga som mini-AW med Yvve då vi köper varsin enda öl och smyger runt i kulisserna på Posthotellet i Gbg. Eller när vi på annan mini-AW provat så många öl innan jag provar klänning på NK att jag känner mig tvingad att köpa den för att det verkar som det snabbaste sättet att hinna på toa innan det händer en olycka…)
Selleri

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Det går lika bra med selleri”

  1. Yvonne says :

    Hihihi! Vissa detaljer ska man behålla för sig själva! Bara du o jag vet hur lyckade såna konstiga koncept kan vara. Lite som du på Ladies Night med champagne, allt kan hända och bara de andra champagne-tjejerna vet hur det slutade. Jag är just nu i Tyskland och här är det sparrissäsong. Idag fick jag flammenkuchen med sparris. Igår och i förrgår var det andra varianter. Jag längtar hem till Gbg och en hederlig stekt kolja! Kram! Y

    • carlssonkarlsson says :

      Rent generellt är jag inte så pigg på koncept som redan i sitt namn utesluter vissa typer av människor, men, det var helt enkelt bara att det var fritt inträde och gratis bubbel för tjejer, det fanns en del gubbs där också. Mest så otippat att jag går på något som heter ”Ladies Night”! Men ibland får man bara sätta sig i baksätet och hänga med på nya grejor också! Mer kolja till folket! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: