Tantförkylning

Det känns ju oerhört fånigt att gå till en tysk Herr Doktor för att man är förkyld… men nu är det 6:e dagen och det blir inte ett smack bättre, drar ut mot öronen när jag sväljer och på onsdag ska vi ju flyga. Så jag gick till en tysk Herr Doktor. Komplett med tatuering som stack upp under skjortkragen längs halsen, snagg och ett litet trekantigt skägg på underläppen. Han höll med om att detta troligen inte kunde vara lika allvarligt som en s.k. mansförkylning, som ju kan slå ut värddjuret totalt en hel vecka, men trots detta fick jag en hel påse medikamenter och ordinationen att dricka kallt och äta mycket glass. Detta trots att det farligaste som finns i Kina är att dricka och äta kallt… vem ska man tro på tro på tro på när… man är förkyld?
TantCold

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Tantförkylning”

  1. Kicki says :

    Oj så många askar… Krya på dig!

  2. ghelgar says :

    Jag vet vem jag ska tro på när någon ordinerar glass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: