En sån dag

En sån dag. Flera bråttomgrejor innan ett stormöte för hela R&D, lite halvdant intressant och förberett stormöte, som drog över en halvtimme, jag simulerade en torrhoste-attack för smita ut och äta lunch 10 minuter före de 200 andra på mötet (haha, moget va? 43 år…), telefonsamtal till hemlandet, förberedelse av dragning av projekt för högre makter men plötsligt hade de tidigarelagt min punkt och börjat dra den utan att förvarna, kom in efter 5 minuter att det redan var påbörjat, eländes elände och varför och viktigt, lätt försenad till överenskommet telefonsamtal med hemmisarna igen, nytt möte med eländes elände, några attesteringar i system som mesta delen av tiden svarade med error, ”ska bara” preppa sista sammanfattningen och få iväg mailet men leveransen hänger sig, halvtimme senare än tänkt hem, telefonmöte med hemmaorg på en kvart som tog en tre kvart pga intresse och bra frågor, restaurangbokningen för kvällen med gästerna en halvtimme åt skogen men fanns kvar tackålov (både bokningen och gästerna), en riktig italiensk pizza, hemgång men först ett stopp på mojitobaren i kvarteret mittemot. En sån dag, alltså!
(Jag som dessutom inte gillar att vara sen till något alls.)

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: