Bra men dålig resa

Dagen började med komplett hällregn och låga moln. Upp till en sevärdhet, mjölkvitt och blött. Inomhusaktivitet med lokal konst fördrev tiden fram till en bra Hunan-mats-lunch, sen hade det klarnat upp såpass att vi kunde åka en lååång linbana och buss upp till Tianmen-grottan, vilket är ett gigantiskt hål i berget efter en mycket saftig uppförstrappa. Nerväg så ringer resebyrån och meddelar att vårt flyg hem kl 1905 är flyttat till tidigast 2250. Jippie. Inte. Dryga två timmars flygtid på toppen av det också, och till flygplatsen 50 minuter hemifrån. Attans! Men ändå. Bra resa, fina berg, grönt och frodigt, mycket syre!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: