Spara eller Slösa

Loggade på min svenska internetbank för att göra några ärenden. Gissa om jag får hjärtat i halsgropen när jag inte har ett enda konto, den enda info som finns är hur man skaffar konton… Jo, min aktiedepå och pensionssparet finns kvar, men inga spar-/lönekonton.
Och Kundtjänst har stängt fram till kl 06 svensk tid, gaaaah! Fulringde till den enda 24-7-servicen, kortspärrtjänst, bara för att kolla om det går att få reda på om det är något tekniskt fel. Och det verkar det vara, de hade fått massor av liknande påringningar. Pust! Lugnar mig i några timmar och kollar igen senare.

Uppdatering: nu är mina konton tillbaka. Puh.

Etiketter:

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: