Hitta vilse

Vi har snart klämt de huvudsakliga riktningarna hemifrån på våra helgpromenader, men då funkar det att bara svänga av på någon oprovad gata och se var man hamnar. På två ben går det ju inte så fort som på motorvägen, så om man missar en avfart eller svänger en för tidigt är det ju ingen fara, nåt nytt att spana på finns det ju alltid. Lite grått och kallt idag, några regndroppar, lunch och hem igen. Surfat och tagit en eftermiddagslur. Nu måste vi snart ut och handla mat, imorgon har vi bett chaufför Min Hua jobba för oss och så ska vi se vartåt färden går i bil. Bye so long!
PS: Den här eftermiddagsluren såg vi för några månader sen i en liten park mitt i en bullrig korsning…
SovaSova

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: