Östkustväder

… är ungefär samma som västkustväder i Gbg, tänk november och regn. Sån temperatur som bara är en skvätt ifrån att regnet blir snöblandat, typ +3-4, samtidigt som det blåser kallt från alla håll, paraplyvändarväder.

– Träningsvärken från underjorden, efter söndagens 5 km-jogging, och 2x 7-minuts-träningsprogrammet. Pinsamt. Den kom redan dagen efter, hm, brukar ju vara dag 2 som är värst? Men här sitter man så mycket, både många timmar i bilen per dag, och väldigt lite spring på jobbet. Under den tiden stelnar man till rejält, varje gång man ska resa sig och linka iväg. Ouch.

– Försökte igår med utmaning #3, efter jogging och 7-minutarna. Yinyoga. Redan utan träningsvärk är jag ju stel och ovig så det räcker. ”Det ska göra ont” står det i instruktionerna, mmm, bra, då vet jag att jag gör rätt! I de få övningar som jag ens kan positionera mig i ”ovig-budgetversionerna” av. Tack syrran, för den bestraffningsboken!

– Morgonjogg innan jobbet. I ovanstående väder och den tiden på dygnet, jag kände att ens ha tagit mig ut var ungefär den kravnivå jag kunde sätta på mig själv. 5 km 3 minuter långsammare än i söndags. S-tan vad kallt det var, hällregnet gjorde att det nästan började strama i nackmusklerna.

– Tempot och kadensen på benen, hm, jag tror att en tävlande i gång har nästan större andel tid med båda fötterna i luften än den här rundan! Snigel.

+ Om inte den fysiska formen finns, får man glädjas åt bra prylar! Kompressionstightsen från Singapore-resan, en praktisk liten midjeväska för telefon och hemmanycklar från Tokyo-trippen. Plus de gamla prylarna, de illrosa joggingskorna från Umeå och lite tidigare reafyndade kläder, cykeljackan, ulltröja och fodrade tights att ha utanpå korvskinnen. En bra mössa från min sponsor i Gamlestaden. Och en varm dusch, förstås!

http://www.spibelt.com/home Att välja rätt storlek och färg tog mig så lång tid att A som var med i butiken höll på att få slag, men till slut, oj vilket spännande färgval, en svart med turkost blixtlås, vågat va… men perfekt för mobilen och lite småskrot när man inte har vettiga fickor på kläderna, satt bra och skvalpar inte.

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: