Barnförbjudet

Det är ju med barn som med husdjur, föräldrar och ägare måste ju tänka lite. Åt dem. Inget konstigt med det. Men lite konstigt att en förälder inte inser att ett barn kan bli nödigt som vi sett på flyget (en komplett kissning på heltäckningsmattan i mittgången), på tåget (jajjemän, först hälften på sätet, sen resten i mittgången strax innan tåget tog upp nya resande på nästa station som drog sina rullväskor genom pölen). Idag var det dags för tunnelbanan. En full kissning vid en av dörrarna man går in och ut ur vagnen genom. Suck. Även om barnen här i Kina ofta säkert klarar sig bra utan blöja i vardagen hemma (man har byxor med öppen gren så att det går snabbt att tömma, och tänk vad många blöjor det skulle göras av med här annars, hua vilket sopberg!), kanske man skulle ha tillräckligt med inlevelse att inse vad som skulle kunna hända vid resa med kollektiva färdmedel? Nej.
Suck.
Hemma är väl inte blöjfria barn det största problemet. Men jag har sett debatten om barnfria/barnlösa i SvD, och på många ställen hemma i Sverige verkar det ju diskuteras hur man ser på barn på fik och restauranger. Jag ger min inte in i det getingboet, men…
Jag tycker att den här skylten nedan var en bra uppmaning, den borde ju funka fint?espressopuppy.

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: